Template

Saturday, June 29, 2013


Assalamualaikum 
6.48 petang bukan pagi eh
Ila nak buat entry pasal template
kan blog Ila yang lagi satu tu Ila suruh kawan Ila Ain tolong editkan
tapi dia tak tahu.. wait korang tahu ke blog Ila yang lagi satu kalau tak tahu KLIK SINI
okey balik semula.. dia tak tahu so Ila try lah buat sendiri jadi lah macam ni .. huhu firsttime okey.





macam mana? cantik tak. BERLAGAK. Mana tak berlagak
kan? bangga ni dapat edit blog sendiri dah lah comel
sudah-sudah lah Ila. annoying pula aku dengar
mesti blogger lain kata
macam tu dalam
hati kan?
acah
je

okey yang sebenarnya Ila buat entry ni pasal nak tanya siapa yang nak minta tolong Ila
edit blog ke apa. Buat header pun Insya-Allah boleh jadi punya
tapi jangan lah risau Ila akan cuba sedaya upaya
semangat ni nak buat :3 

okey hope korang nak
ye!!

byep.. Assalamualaikum
tak jawab salam dosa tau ..



You Might Also Like

0 stalker