Template

Saturday, June 29, 2013


Assalamualaikum 
6.48 petang bukan pagi eh
Ila nak buat entry pasal template
kan blog Ila yang lagi satu tu Ila suruh kawan Ila Ain tolong editkan
tapi dia tak tahu.. wait korang tahu ke blog Ila yang lagi satu kalau tak tahu KLIK SINI
okey balik semula.. dia tak tahu so Ila try lah buat sendiri jadi lah macam ni .. huhu firsttime okey.





macam mana? cantik tak. BERLAGAK. Mana tak berlagak
kan? bangga ni dapat edit blog sendiri dah lah comel
sudah-sudah lah Ila. annoying pula aku dengar
mesti blogger lain kata
macam tu dalam
hati kan?
acah
je

okey yang sebenarnya Ila buat entry ni pasal nak tanya siapa yang nak minta tolong Ila
edit blog ke apa. Buat header pun Insya-Allah boleh jadi punya
tapi jangan lah risau Ila akan cuba sedaya upaya
semangat ni nak buat :3 

okey hope korang nak
ye!!

byep.. Assalamualaikum
tak jawab salam dosa tau ..



Freebies (~^_^)~

Friday, June 28, 2013


Assalamualaikum kawan-kawan
Hari ni Ila buat entry freebies 
ambil je lah kalau suka
kalau tak suka 
tak perlu 
ambil


woh dh jadi segi tiga terbalik dah dekat atas
:3 sorry Ila senget sikit hari ni
yg kat bawah tu header ye kalau tak kenal
pasti semua orang dah kenal kan..
kepada newblogger beoleh ambil dari sini ya
tapi kalau nak tempah yang lain pun boleh
tapi yang paling penting
ILA BUAT SENDIRI!!!

snuz!! snuzz!! 
hehe menangis pula -^_^- malu eh
Okey setakat sini je lah ye blogger
Assalamualaikum








P/S: Masa tekan gambar tu kan mesti gambar dia pelik kan? cuba save image dulu then dapatlah gambar yg sebenarnya.