Cara nak link facebook ke twitter

Wednesday, May 29, 2013

Kali ini Ila nak buat tutor pasal facebook n twitter
wohh!! Ila pernah tersilap link fanpage Ila dekat twitter Ila
penat Ila cari cara nak mematikan link facebook ----> twitter
tapi alhamdulillah Ila dah tahu cara dia dan sekarang ni Ila nak kongsi pula dekat korang



1. Login Facebook > Fanpage > Edit page 


jumpa tak klau tak jumpa tengok gambar dekat bawah


then korang cari perkataan resources jumpa tak? okey kalau jumpa korang pergi tengok dekat
link your page to twitter..
2. Lepas korang click ia akan keluar seperti di bawah 
















 

3.  korang tekan Link to twitterr . fanpage atau pun facebook korang.



Okey!!?
Kalau tak faham boleh tanya Ila di petak comment 
ataupun di chatbox . Semoga tutor ini dapat juga bantu korang 

You Might Also Like

0 stalker